Διαβάστηκε

Κοίτα τώρα τι έχει συμβεί. Η πόλη έχει αδειάσει. Οι φίλοι σου είναι διακοπές. Εσύ για κάποιον λόγο έμεινες πίσω. Οι υποχρεώσεις σε κράτησαν εδώ τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι διασκεδάζουν σε κάποια παραλία. Κι αφού δεν έχεις και σέλφιζ με ροζ φλαμίνγκο να ανεβάσεις, τα μηνύματά σου μένουν διαβασμένα και θα απαντηθούν αργότερα.

Δεν θέλω να «πέφτεις». Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις στην πόλη τώρα που όλοι οι υπόλοιποι λείπουν. Καταρχάς, μπορεί να βρεις να κάτσεις σε όποιο μαγαζί σου αρέσει. Να σεργιανίσεις με την ησυχία σου και να παρκάρεις εύκολα. Μπορείς να απολαύσεις τα ωραιότατα θερινά σινεμά, τα πάρκα, ή να δεις την πόλη σου σαν τουρίστας και να επισκεφτείς μνημεία και χώρους που δεν έχεις δει μέχρι τώρα.

Μπορείς να χαλαρώσεις στην αυλή ή το μπαλκόνι σου με αναψυκτικά, μουσική, ταινίες και όσους φίλους είναι ακόμα εδώ. Και με το Pyrox Liquid σίγουρα τίποτα δεν θα σου χαλάσει τη βραδιά και τη διάθεση.

Κάπως έτσι οι μέρες θα κυλήσουν όμορφα. Οι φίλοι θα γυρίσουν, αλλά και εσύ θα είσαι πιο ανανεωμένος/η και ξεκούραστος/η. Ζήσε ανέμελα και φτιάξε το δικό σου εναλλακτικό καλοκαίρι!